Bulls grillteknologi


Bull sine prisbelønte griller er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år. Alle grillene er CSA gass sertifisert og SF (National Sanitation Foundation) godkjent, noe som gir privatpersoner tilgang til å lage mat på en profesjonell grill, på lik linje med gourmetkokker. Bull så behovet for et profesjonelt grillmiljø til grillentusiaster, og var de første på markedet for over 20 år siden med utekjøkken.

 

Sundance er glad for å gi deg muligheten til å oppleve den ultimate grillopplevelsen. Vi tilbyr mange modeller utekjøkken, mobile griller og ulike barer – alt sammen konstruert for utendørs bruk i norsk klima.

 

Alle grillene vi leverer fra Bull. I utvalget finner du både gassgriller og en kulegrill.

 

Grillen

Alle grillene fra Bull er laget i 100 % rustfritt stål (304 – 16 gauge/1,59mm rustfritt stål). Det benyttes høykvalitetskomponenter og kraftig gods, noe som gjør grillene robuste og holdbare gjennom mange år.

 

De fleste grillene har støpte brennere på 4.040 w (13.785 BTU) per brenner og integrert keramisk rotisseribrenner med tilhørende rotisseri og motor.

 

Grillristene er laget av kraftige rustfrie stenger, disse ristene kan enkelt “svis av”, noe som gir minimalt vedlikehold. Grillristene har også livstidsgaranti.

 

Alle grillene har også robust innebygd termometer, dobbelt avrundet lokk med sømløs sveiset skjøt og avrenningsskuff i rustfritt stål i full bredde.

 

Grillene tåler å stå ute i all slags vær, noe som gir mulighet til å grille hele året om du vil.

 

For å sitere produsenten: ”Disse grillene er bygget for at du ikke skal behøve å kjøpe mer enn denne ene grillen”.

 

Markeds ledende garantier

 • Grillboks: Livstidsgaranti
 • Grillrister: Livstidsgaranti
 • Støpte rustfrie brennere: Livstidsgaranti (Brahma, Longhorn, Angus)
 • Rustfrie platebrennere: 5 år (Lonestar Select, Steer)
 • Øvrige komponenter: Følger kjøpsloven

 

Oversikt over alle grillene

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud?


  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.