NyhetsarkivHar du eller vurderer du å investere i et massasjebad hjemme, men er usikker på den faktiske strømkostnaden? Antagelig er det billigere enn du tror. Vi har gjort regnestykket for deg.

Les mer her
Sundance massasjebad

Det beste massasjebadet er det badet som gjør deg mest fornøyd over tid. Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse.

Les mer her
CLEARRAY-Active-Oxygen_logo

Det kraftigste vannrensesystemet som er tilgjengelig uten å tilsette vannpleieprodukter. Reduserer behovet for manuell tilførsel av klor og active oxygen.

Les mer her
SmartTub. Hånd holder smarttelefon med bilde av SmartTub

SmartTub™ er et nytt og eksklusivt system, konstruert for å optimalisere potensialet i ditt massasjebad ved fjernstyring av temperatur, pumper og avlesning av rensesykluser og andre nytteverdier.

Les mer her
Sundance vinterisolering

Når man skal kjøpe et utendørs massasjebad/boblebad er det mange som vurderer energiforbruket til spabadet nøye. Dette er svært forståelig, da det kan være store forskjeller fra produsent til produsent.

Les mer her
Selvbygd utekjøkken med Bull komponenter

Vurderer du å bygge utekjøkken? Vi har stort utvalg og kan skreddersy løsninger etter dine behov.

Les mer her
Sundance massasjebad Splashserie

Å nyte et massasjebad i egen hage eller på hytta er noe vi mener skal være alle forunt. Derfor utvider vi vår portefølje med serien Splash™ fra Sundance Spas.

Les mer her
SwimLife SwimSpa svømmer

Med et SwimSpa, også kalt motstrømsbasseng, har du et basseng i hagen som tar mindre plass og har flere bruksområder enn et tradisjonelt svømmebasseng. I tillegg til svømming kan du trene både styrke og aerobe øvelser. Seter med massasjedyser tilrettelegger for restitusjon og velvære, mens barna leker trygt i bassenget.   Med enkel installasjon, minimalt […]

Les mer her
Sundance massasjebad. Nærbilde av vannfall på Aspen.

Mange lurer på om det er trygt å bruke badet sitt i disse dager. Virus deles normalt inn i 3 grupper. Covid-19 viruset tilhører en gruppe virus som normalt drepes lett av klor.

Les mer her
Ren Bull grill. Bilde tatt ovenfra i hage.

Noen griller året rundt, men for de fleste er sommeren høysesong for grilling. Før du tenner grillen for første gang i sesongen er det viktig at du klargjør den og tar en liten sjekk.

Les mer her
Pizza på grillen

Har du ikke pizzaovn, men ønsker den samme gode grillede smaken og en fin og sprø skorpe på pizzaen? Grill pizzaen på grillen!

Les mer her
Built to Last utemøbler

Vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Built to Last er produsert for hånd på østkysten av USA.

Les mer her
Kyllingburger

Imponer med gourmettilbehør til kyllingburgerne. En frisk og saftig smaksopplevelse som er enkel å lage.

Les mer her
Vi støtter Grill for Good

På vår jubileumstur i desember, hvor vi besøkte Bull’s hovedkontor, overrakte vi USD 3.000 til deres prosjekt «Grill for Good» på Haiti. Et flott og viktig prosjekt for å hjelpe barn og ungdom på Haiti.   Årlig innsamlingsaksjon Det hele startet når Barbara Nureddine, kona til administrerende direktør i Bull, besøkte en skole på Haiti […]

Les mer her
Gold Club award og Service award 2017

Vi mottok nylig utmerkelsene «Gold Club Award – 2017» og «Exceptional Customer Service Award – 2017», noe vi er veldig stolte av. Dette er det 14. året på rad vi har mottatt «Gold Club Award», og vi vil rette en stor takk til alle våre kunder som har gjort det mulig for oss.    

Les mer her
Bose SoundSport Free wireless, sort

Nyhet! Bose SoundSport® Bose SoundSport® Free wireless ørepropper er perfekt til trening. De er helt trådløse, komfortable, stabile, svette- og værbestandige og de har klar og kraftig lyd. Bose har sørget for at de er proppfulle av teknologier som gir ytelse på et helt nytt nivå. Slik at du også kan yte ditt beste.   […]

Les mer her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.