Massasjebad – Når du ønsker ren luksus


Sundance massasjebad

Hva mener du er ren luksus?

Vi mener det må være å nyte et bad som gjør underverker for både kropp og sjel. Nyt det alene og gi deg selv litt egentid eller sammen med dine nærmeste. Kanskje får dere samtaler dere ellers ikke ville hatt?

 

Om du har massasjebad hjemme, på hytta på fjellet eller ved sjøen vil et massasjebad være et populært luksuselement. Om du ønsker en kveld med uforpliktende skravling med gode venner, eller en fredelig stund alene, vil det oppleves som en luksus det er verdt å unne seg. Hverdagens mas og jag vet vi alle at kan ta overhånd, men i et massasjebad kan du ta en pause fra jobb, mobiltelefonen og sosiale medier, enten sammen eller alene.

 

Absolutt alle aldre vil sette pris på et massasjebad. Enten du ønsker restitusjon etter en treningsøkt, lek med barna, sosial hygge eller bare for avslapning blir det fort et naturlige samlingspunkt. Når den terapeutiske massasjen og det varme vannet i tillegg gir god helseeffekt når du koser deg i massasjebadet, da er det også en luksus.

 

Hos Sundance finner du et massasjebad som vil dekke hele familiens behov. Vi har massasjebad i flere serier og prisklasser, med plass til 2–8 personer, men alltid i samme høye kvalitet. Det finnes alt fra små bad med enkel massasje, som vil være et godt alternativ til en badestamp, til store bad med terapeutisk massasje som er så store at små barn kan ta noen svømmetak.

 

Det beste massasjebadet er det badet som gjør deg mest fornøyd over tid. Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse – en investering du kan nyte i over 20 år fremover. (Teksten fortsetter under bildet)

 

Sundance massasjebad luksus

 

Prøvebad i vår spa-avdeling

Det viktigste for oss er at du som kunde får det massasjebadet som passer deg best, både i dag og i fremtiden. Vi anbefaler derfor alle å prøvebade i vår egen delikate og usjenerte spa-avdeling. Det er kun ved prøvebading at du vil kunne kjenne forskjellen mellom de ulike seriene og modellene. Les mer om prøvebading i vår spa-avdeling her. 

 

Les mer om de unike fordelene med Sundance massasjebad her:

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss på tlf. 33 06 30 00 eller benytt kontaktskjemaet under.

   

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.