Grill og utekjøkken


Selvbygd utekjøkken med Bull komponenter

Vurderer du å bygge utekjøkken? Vi har stort utvalg og kan skreddersy løsninger etter dine behov.

Les mer her
Ren Bull grill. Bilde tatt ovenfra i hage.

Noen griller året rundt, men for de fleste er sommeren høysesong for grilling. Før du tenner grillen for første gang i sesongen er det viktig at du klargjør den og tar en liten sjekk.

Les mer her
Pizza på grillen

Har du ikke pizzaovn, men ønsker den samme gode grillede smaken og en fin og sprø skorpe på pizzaen? Grill pizzaen på grillen!

Les mer her
Vi støtter Grill for Good

På vår jubileumstur i desember, hvor vi besøkte Bull’s hovedkontor, overrakte vi USD 3.000 til deres prosjekt «Grill for Good» på Haiti. Et flott og viktig prosjekt for å hjelpe barn og ungdom på Haiti.   Årlig innsamlingsaksjon Det hele startet når Barbara Nureddine, kona til administrerende direktør i Bull, besøkte en skole på Haiti […]

Les mer her
Grillet lammecarré med rosmarin og koriander

Noen griller året rundt, men for de fleste er påsken starten på årets grillsesong. Før du tenner grillen for første gang i sesongen er det viktig at du klargjør den og tar en liten sjekk. Her har du noen tips til hva du bør gjøre.

Les mer her
Angus gassgrill med understell fra Bull BBQ.

Solen skinner, det blir varmere i været og endelig kan vi nordmenn nyte sommeren og dens goder. Sommeren er grilltid og mange ønsker å oppleve den ultimate grillopplevelsen. Vi i Sundance er glade for å kunne gi denne muligheten med våre kvalitetsgriller fra Bull BBQ.

Les mer her
Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens.

Sommeren 2015 utvider vi vårt sortiment med en ny type utekjøkken. Brown Jordan er modul-baserte utekjøkken, hvor innredningen bygges opp på samme måte som et kjøkken innendørs.

Les mer her
Deilig mat som grilles på grill fra Bull.

Ergrer du deg over et ikke helt perfekt resultat når du griller, og forundrer deg over hvordan kokkene alltid lykkes? Her får du tipsene.

Les mer her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.