Bull griller – kvalitet og ledende garantier


Angus gassgrill med understell fra Bull BBQ.

Solen skinner, det blir varmere i været og endelig kan vi nordmenn nyte sommeren og dens goder. Sommeren er grilltid og mange ønsker å oppleve den ultimate grillopplevelsen. Vi i Sundance er glade for å kunne gi denne muligheten med våre kvalitetsgriller fra Bull BBQ.

 

Amerikanske Bull BBQ har gjennom årene bygde seg opp og er i dag en av verdenslederne på grill, innbyggingskomponenter og utekjøkken. Bull sine prisbelønte griller er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år.

 

Markeds ledende garantier

Så er du lei av å bytte ut grillen hvert 5. år? Kjøp en Bull! Alle grillene har livstidsgaranti på grillboksen og grillristene. I tillegg får du disse garantiene:

 • Støpte rustfrie brennere (Brahma, Longhorn og Angus): Livstidsgaranti
 • Rustfrie platebrennere (Lonestar Select og Steer): 5 år
 • Øvrige komponenter: Følger kjøpsloven.

 

Kvalitet

Så hva er grunnen til at Bull sine griller har så god kvalitet og lange garantier? Noe av svaret ligger i at under produksjonen benyttes kun høykvalitetskomponenter i 100 % rustfritt stål (304 – 16 gauge/1,59 mm rustfritt stål). Dette gjør grillene robuste og holdbare.

 
Man kan grille både kjøtt, fisk og grønnsaker på en grill fra Bull. 

Men blir maten bedre?

Grillresultatet på en Bull grill sammenlignet med resultatet på en grill til 3-4.000,-, er svært forskjellig. En Bull grill oppnår en meget høy varme, noe som er viktig for et godt grillresultat. Da får kjøttet en ordentlig grillet overflate raskere, noe som igjen gjør at kjøttet i større grad bevarer kjøttsaften. I tillegg har du stor fleksibilitet i varmesoner som gjør at du kan grille kjøtt og grønnsaker samtidig. Som standard på flere av modellene er det også en keramisk infrarød brenner med rotisseri, som gjør grilling av store kjøttstykker eller hele fugler til en lek.

 

Bygg ditt eget utekjøkken

Vurderer du å bygge ditt eget utekjøkken? Våre griller leveres både med understell eller for innbygging. I tillegg til griller har vi mange innbyggingskomponenter slik at du får dekket ditt behov.

 

Så finn den ultimate grillopplevelsen med en Bull, og grill som en profesjonell kokk.

 

Klikk her for mer informasjon om våre Bull griller.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Ring oss gjerne på tlf: 33 06 30 00, eller benytt kontaktskjema nedenfor.

 

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.