Grill For Good


Vi støtter Grill for Good

På vår jubileumstur i desember, hvor vi besøkte Bull’s hovedkontor, overrakte vi USD 3.000 til deres prosjekt «Grill for Good» på Haiti. Et flott og viktig prosjekt for å hjelpe barn og ungdom på Haiti.

 

Årlig innsamlingsaksjon

Det hele startet når Barbara Nureddine, kona til administrerende direktør i Bull, besøkte en skole på Haiti i 2014. Hun så da at lunsjen til barna ble laget under veldig kummerlige forhold. I tillegg var dette det eneste måltidet en del av disse barna fikk i løpet av dagen. Etter dette besøket startet Barbara og Bull en årlig innsamling der inntektene skulle brukes til å gjøre forholdene for matlagingen bedre og gi disse elevene næringsrike måltider. «Grill For Good» samarbeider med organisasjonen «For A Reason», som gir undervisning til elever på Haiti gjennom hele utdanningsløpet. I september 2017 samlet Bull inn USD 60.000 på sin årlige innsamlingsaksjon.

 

Forskning viser at barn som har spist mat, gjør det bedre på skolen. Så det er ingen tvil om at dette er en veldig viktig sak å støtte. Vi overrakte derfor en gave til «Grill for Good» i begynnelsen av desember med vårt bidrag og håper at det kan være med på å gjøre hverdagen for enda flere elever på Haiti litt bedre.

 

Les mer om prosjektet «Grill for Good» her.

 

Kantine-kjøkken

 

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.