Lyd og Bilde anbefaler Bose Soundlink OE


Bose Soundlink on-ear anbefalt av Lyd og Bilde

Lyd og Bilde har gjennomført en stor test av trådløse hodetelefoner, hvor de har sett på kriterier som lydkvalitet, funksjonalitet, brukervennlighet og kvalitetsinntrykk. På bakgrunn av disse kritierne har det blitt satt en samlet vurdering. Til sammen var det 9 ulike hodetelefoner som ble testet.

 
bose_SLOE_karakterer

Bose Soundlink OE – Spesielt anbefalt

Etter endt test falt Bose Soundlink OE godt i smak og har blitt utmerket med «Spesielt Anbefalt» av Lyd og Bilde. Hodetelefonene får en samlet poengsum på 5 av 6 stjerner, og skårer generelt høyt på alle kriteriene.

 

Lyd og Bilde sin konklusjon:
«Soundlink OE er som ventet velgjorte og kan foldes sammen slik at de tar veldig liten plass i vesken. Håndteringen er rett på sak med få knapper og med en meget praktisk stemmeguide som hele tiden holder en informert om status. Man trenger ikke lure på batterinivået og driftstiden er dessuten meget bra. Skikkelig polstring på de rette stedene gjør at de sitter behagelig selv om ørene blir varme over tid. Lyden er dessuten kraftfull, men likevel meget tiltalende. En definitiv favoritt i vesken på vei til jobben.»

 

Les hele testen på Lys og Bilde sine hjemmesider.

 

Vil du vite mer?

Les mer om Bose Soundlink on-ear på nettsiden vår her.

Eller gå direkte til nettbutikken vår for å kjøpe hodetelefonene.

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.