Skap stemning med utehøyttalere fra Bose


Utehøyttalere Bose 251

Musikk skaper god stemning, og det derfor mange av våre kunder velger å installere permanente utehøyttalere for å skape en ekstra fin og avslappet atmosfære.

 

Høyttalere 151 og 251 fra Bose er utehøyttalere som har et bredt lydfelt for større uteområder. Høyttalerne er testet for det norske været og tåler både snø, regn og ekstreme temperaturer.

 

Bose 151

Bose 151 er høyttalere som er svært elegante og en solid konstruksjon som gjør at disse passer godt for musikk rundt massasjebadet på terrassen eller om bord i en båt. Monteringsbrakettene er justerbare slik at du kan velge om du vil plassere høyttalerne vertikalt eller horisontalt.

 

Les mer om Bose 151 her.

Utehøyttalere Bose 151

Bose 251

Bose 251 er våre beste veggmonterte utendørs stereohøyttalere som gir balansert stereolyd over et mye bredere område enn de fleste andre. Hvert høyttalerkabinett inneholder to høyttalere som er plasssert i presise vinkler slik at du opplever jevn stereoeffekt mens du beveger deg på terrassen og ellers i hagen.

 

Les mer om Bose 251 her.

Utehøyttalere Bose 251

Andre alternativer

Ønsker du derimot høyttalere som ikke skal henges på veggen, men som kan gjemmes mellom plantene i blomsterbeddet er Bose Freespace 51 noe for deg.

 

Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ring oss på tlf. 33 06 30 00 eller benytt kontaktskjemaet under.

  Lagre

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.