Massasjebad


Sundance massasjebad

Det beste massasjebadet er det badet som gjør deg mest fornøyd over tid. Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse.

Les mer her
CLEARRAY-Active-Oxygen_logo

Det kraftigste vannrensesystemet som er tilgjengelig uten å tilsette vannpleieprodukter. Reduserer behovet for manuell tilførsel av klor og active oxygen.

Les mer her
SmartTub. Hånd holder smarttelefon med bilde av SmartTub

SmartTub™ er et nytt og eksklusivt system, konstruert for å optimalisere potensialet i ditt massasjebad ved fjernstyring av temperatur, pumper og avlesning av rensesykluser og andre nytteverdier.

Les mer her
Sundance vinterisolering

Når man skal kjøpe et utendørs massasjebad/boblebad er det mange som vurderer energiforbruket til spabadet nøye. Dette er svært forståelig, da det kan være store forskjeller fra produsent til produsent.

Les mer her
Sundance massasjebad Splashserie

Å nyte et massasjebad i egen hage eller på hytta er noe vi mener skal være alle forunt. Derfor utvider vi vår portefølje med serien Splash™ fra Sundance Spas.

Les mer her
SwimLife SwimSpa svømmer

Med et SwimSpa, også kalt motstrømsbasseng, har du et basseng i hagen som tar mindre plass og har flere bruksområder enn et tradisjonelt svømmebasseng. I tillegg til svømming kan du trene både styrke og aerobe øvelser. Seter med massasjedyser tilrettelegger for restitusjon og velvære, mens barna leker trygt i bassenget.   Med enkel installasjon, minimalt […]

Les mer her
Sundance massasjebad. Nærbilde av vannfall på Aspen.

Mange lurer på om det er trygt å bruke badet sitt i disse dager. Virus deles normalt inn i 3 grupper. Covid-19 viruset tilhører en gruppe virus som normalt drepes lett av klor.

Les mer her
Dyser med vannstrøm under vann i et Sundance massasjebad.

Vannpleie i ditt massasjebad/boblebad er viktig for å unngå at vannet ødelegger badets komponenter og for å forhindre sykdom hos de som bader. Det fins mange ulike rensemetoder, dette er den vi har hatt best erfaring med og derfor anbefaler.     FØR DU BEGYNNER Test alltid vannet før du tilfører vannpleieprodukter, og la alltid […]

Les mer her
Pool Lounge til massasjebad

Med en kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet har Pool Lounge fra Armstark i Østerike egenskapen å kunne gjemme bort ditt massasjebad når det ikke er i bruk. Dette gjøres ved at massasjebadet installeres i en «brønn» under bakkenivå, mens Pool Lounge lokket installeres over badet i kombinasjon med en platting/terrasse. Når badet ikke […]

Les mer her
Lokk til sundance massasjebad sunstrong

Lokket er en viktig del av massasjebadet. Det beskytter bl.a. mot snølast og holder på varmen i badevannet. Det er derfor viktig med et lokk av god kvalitet. Alle våre massasjebad kommer med sorte, låsbare lokk som standard.     SunStrong™ – et solid lokk SunStrong™-lokket har et rent og elegant utseende. Det er designet […]

Les mer her
Skimmeråpninger sett fra undervann i et Sundacen massasjebad.

Noen ganger kan man få grumsete/uklart vann i massasjebadet. Dette er ikke farlig, men det er heller ikke så delikat å bade når vannet ser slikt ut. Vi anbefaler derfor at du gjør noen tiltak for å få klart og friskt vann igjen.

Les mer her
CoverCleaner Box er et sett med rengjøring- og impregneringsprodukter for lokket til massasjebadet.

For at lokket til ditt utendørs massasjebad skal vare lengre er det viktig at du tar vare på det. For lengst mulig levetid anbefaler vi at du jevnlig rengjør og impregnerer det.

Les mer her
Et eldre par som sitter i et utendørs massasjebad.

Over tid vil et avslappende bad i et Sundance massasjebad være en helsebringende vane – reduser stress, bedrer søvn, lindre smerter i ledd og muskler.

Les mer her
Sundance massasjebad

Ved vannbytte får man friskt og rent vann i massasjebadet, men har du husket å rense det skjulte rørsystemet? Det er nemlig slik at også rørene i massasjebadet trenger en rens. Dette gjøres enkelt ved hjelp av Biofilm Cleaner.

Les mer her
Dyser med vannstrøm under vann i et Sundance massasjebad.

Synes du det er litt vanskelig å balansere vannet i massasjebadet ditt? Vi kan gi deg veiledning og hjelp til å analysere verdiene i vannet ditt.

Les mer her
No Scale motvirker kalkavleiringer i massasjebad

No Scale forebygger utfellingen av metaller, kalk og mineraler i vann. Derfor anbefaler vi at du benytter SpaCare No Scale hver gang du fyller spabadet.

Les mer her
Skimmeråpninger sett fra undervann i et Sundacen massasjebad.

Det finnes flere former for desinfisering av vannet i utendørs massasjebad, hvor noen er manuelle mens andre er automatiske. Finn ut hvilken vi anbefaler.

Les mer her
Dyser undervann i et massasjebad som blåser ut vann og luft.

Mange tror at dysene i de ulike typene massasjebad i hovedsak er de samme – dette stemmer ikke. Sundance utvikler sine dyser med brukeren i fokus. Et eksempel på dette er våre patenterte Fluidix™-dyser.

Les mer her
Bright & Clear til utendørs massajebad

Uklart vann i utendørs boblebad er ikke farlig, men det er heller ikke så delikat. Er det mange partikler i vannet anbefaler vi at du prøver SpaCare Bright & Clear.

Les mer her
Undervann i et massasjebad fra Sundance

TDS står for Total Dissolved Solids, og forteller noe om samlet mengde med oppløste faststoffer som er i vannet. Ved måling av TDS-nivået vil man derfor få en pekepinn om vannet i massasjebadet burde byttes.

Les mer her
Fordeler med et Sundance utendørs boblebad

Fordelene med et Sundance massasjebad er mange. Se noen presentert i en oversikt her.

Les mer her
Scuba II - effekt vanntester til ditt utendørs boblebad eller massasjebad

Scuba II er et fotometer som hjelper deg med å måle ulike verdier i vannet i massasjebadet ditt. Enkelt og effektivt.

Les mer her
Menneske under vann i et massasjebad.

Ved fylling av nytt vann i massasjebadet vil mange oppleve at vannet har litt farge, noe som er normalt. Her kan du lese hva du skal gjøre for å få vannet klart.

Les mer her
Utendørs boblebad fra Sundance har særegen ergonomi.

Sittekomforten i et utendørs boblebad er veldig viktig. Sundance Spas har egne spesialister som designer setene og oppnår derfor ergonomi i særklasse!

Les mer her
Luftbobler under vann i et massasjbad/boblebad.

En del av å ha god vannkvalitet i et utendørs boblebad er å ha kontroll på alkaliteten i vannet. Lav alkalitet gjør vannet korrosivt mot metalldeler, samt gir store svingninger i pH-verdien.

Les mer her
Illustrasjonsbilde Sundance Aspen massasjebad

Dersom badet har stått uten vann på sommeren er det viktig å fylle opp massasjebadet/boblebadet før frosten kommer.

Les mer her
Miljøbilde av et Sundance massasjebad/utendørs boblebad i nord-norsk vinter natur.

Har du et massasjebad som ikke brukes/har jevnlig tilsyn om vinteren, anbefaler vi at du gjør det klart for kulden og snøen. Dette gjøres ved å vinterkonservere badet.

Les mer her
Filterhuset i et boblebad i 780-serien

En av delene i renseprosessen til et massasjebad/boblebad er filteret. Filteret sin oppgave er å filtrere bort partikler og annen smuss. Det er derfor veldig viktig at man jevnlig rengjør og bytter filter.

Les mer her
Spa Vac, vakuum støvsuger for massasjebad

Spa Vac er en vakuum vann-støvsuger som lett fjerner smuss, småstein og sand fra ditt massasjebad, boblebad eller svømmebasseng. Ved hjelp av vakuum kan Spa Vac støvesuge opp smuss på bunnen av spabadet, til tross for at den ikke går på batterier eller strøm.

Les mer her
Dame som sitter i et massasjebad

Boblebad, massasjebad og jacuzzi er ulike ord som i dagligtalen blir benyttet om hverandre. Og det er derfor enkelt å tenke at et boblebad er det samme som et massasjebad. Men er det virkelig det?

Les mer her
sundance massasjebad 880-aspen i høsthage.

Kjært barn har mange navn, sies det. Og dette merker vi også rundt massasjebad. Ofte brukes uttrykkene som boblebad og jacuzzi litt rundt hverandre, selv om de egentlig beskriver ulike typer bad.

Les mer her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.