Lokk til massasjebad


Bilde av massasjebad med lokk

Lokket er en viktig del av massasjebadet, siden dette skal beskytte mot snølast og holde på varmen i badevannet. Det er derfor viktig med et lokk av god kvalitet, og vi har tre ulike lokk du kan velge mellom. Hvilket lokk du bør velge avhenger av behovet der ditt massasjebad står.

 

 

Vinyllokk – det tradisjonelle lokket

Lokk i skinnimitasjon av vinyl er 10 cm tykt på midten og 7cm i ytterkant, så vannet renner av. Lokket har en tetthet på 1,5 pund, så isolasjonsevnen er god. Vinyllokket fra Sundance er av god kvalitet og dekker behovet til de aller fleste. Lokket kommer i fargene Coastal Gray (grått) og Duetto (brunt). Det er 2 års garanti på vinyllokk.

 

Vinyllokk følger med som standard på våre massasjebad i 680- og 780-serien.

 

 

SunStrong™ – et solid lokk

SunStrong-lokket har et rent og elegant utseende og har samme innmaten som Vinyllokket. SunStrong er et trekk laget av polyester, samme materiale som brukes i havnekalesjer til båter. Lokket er derfor svært motstandsdyktig mot rifter, og det har forbedret vann- og UV-beskyttende egenskaper. SunStrong-lokket er også lettere enn et vinyllokk fordi trekket veier mindre. Dette gjør det enklere å håndtere, spesielt på store bad.

Vi anbefaler dette lokket til alle som ønsker et lettere og robust lokk med et elegant utseende. Lokket kommer i fargene Gray (grått) og Sienna (brunt). Det er 3 års garanti på SunStrong-lokk.

 

Lokket følger med som standard på våre massasjebad i 880-serien.

 

SunStrong™  Extreme – lokk designet for hardt vær

SunStrong™ Extreme-lokket er designet for hardt vær. Det er 12,5 cm tykt på midten og har en tetthet på 2 pund. Det gjør dette lokket 25 % tykkere og har 33 % tettere isolasjonsmateriale enn de to andre lokkene. Det har det samme solide stoffet som standard SunStrong-lokk. Vi anbefaler dette lokket til bad som står for eksempel på en fjellhytte, da det isolerer svært godt og tåler enda større snølast enn standard-lokkene. Lokket kommer i fargene Gray (grått) og Sienna (brunt). Det er 3 års garanti på SunStrong™ Extreme-lokk.

 

 

 

Vedlikehold av lokk til massasjebad

Alle lokk trenger vedlikehold i form av vask og impregnering. Intervallet på dette kommer an på hvor badet står og hvor værhardt det er. En grei tommelfingerregel er at impregnering bør gjøres når du ser at vannet ikke preller av trekket lenger, eller helst litt før. Her finner du prouktene du trenger til vedlikehold av de forskjellige lokkene.

 

 

Ønsker du mer infomrasjon?

Ta kontakt med oss på tlf. 33 06 30 00 eller benytt kontaktskjemaet under.

 

   

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.