SunStrong™ lokk til massasjebad


Lokk til sundance massasjebad sunstrong

Lokket er en viktig del av massasjebadet. Det beskytter bl.a. mot snølast og holder på varmen i badevannet. Det er derfor viktig med et lokk av god kvalitet. Alle våre massasjebad kommer med sorte, låsbare lokk som standard.

 

 

SunStrong™ – et solid lokk

SunStrong™-lokket har et rent og elegant utseende. Det er designet slik at vannet vil renne av med 10 cm tykkelse på midten og 7 cm i ytterkantene. Med en tetthet på 1,5 pund er isolasjonsevnen svært god. SunStrong™ er et trekk laget av polyester, samme materiale som brukes i havnekalesjer til båter. Lokket er svært motstandsdyktig mot rifter, og det har forbedret vann- og UV-beskyttende egenskaper. SunStrong™-trekket er et lett materiale og dermed gjør det enklere å også håndtere lokk på store massasjebad.

 

Følger som standard på våre massasjebad i 680-, 780-, 880- og 980-serien.

 

lokk til sundance massasjebad sunstrong

 

Vedlikehold av lokk til massasjebad

Alle lokk trenger vedlikehold i form av vask og impregnering. Intervallet på dette kommer an på hvor badet står og hvor værhardt det er. En grei tommelfingerregel er at impregnering bør gjøres når du ser at vannet ikke preller av trekket lenger, eller helst litt før. Les mer om hvordan du beskytter og vedlikeholder lokket til ditt massasjebad her.

 

Her finner du prouktene du trenger til vedlikehold av de forskjellige lokkene.

 

 

Ønsker du mer infomrasjon?

Ta kontakt med oss på tlf. 33 06 30 00 eller benytt kontaktskjemaet under.

 

   

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.