Vi leverer Pool Lounge


Pool Lounge til massasjebad

Med en kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet har Pool Lounge fra Armstark i Østerike egenskapen å kunne gjemme bort ditt massasjebad når det ikke er i bruk. Dette gjøres ved at massasjebadet installeres i en «brønn» under bakkenivå, mens Pool Lounge lokket installeres over badet i kombinasjon med en platting/terrasse. Når badet ikke er i bruk kan du bruke plassen over massasjebadet til for eksempel en sittegruppe.

 

Maksimale lastekapasitet er 320 kg/m2, noe som gjør at du kan plassere møbler eller annet hageutstyr på lokket. Når du skal bade, åpnes lokket enkelt ved hjelp av en fjernkontroll, selv om det er kaldt og minusgrader. Møblene som står oppå lokket behøver ikke flyttes.

 

Pool Lounge til massasjebadPool Lounge til massasjebad

 

Hva med isolasjon og varmetap?

Pool Lounge er utviklet slik at når den lukkes, senkes lokket til massasjebadet ned på badet. Dette gjør at oppvarmingskostnadene holder seg lave og svært lite vann fordamper. I tillegg beskytter lokket mot at smuss og skitt skal komme opp i massasjebadet. Det holder også barn og kjæledyr sikre mot å falle eller gå oppi badet.

 

Passer til en rekke massasjebad og motstrømsbasseng

Pool Lounge leveres i 4 ulike modeller og passer til en rekke ulike massasjebad og motstrømsbasseng.

 

 

 

Vi er stolt leverandør av Pool Lounge i Norge.

Vi er leverandør av Pool Lounge i Norge og vi har en utstilt i vår butikk i Holmestrand, ta turen innom hvis du ønsker en demonstrasjon av hvordan den fungerer.

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og veiledning.

 

   

  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.