Vedlikeholdsfrie hagemøbler


Built to Last utemøbler

Håndlagde vedlikeholdsfrie hagemøbler

Vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Built to Last er produsert for hånd på østkysten av USA. Alle spiler i sete og rygg er individuelt kuttet og satt sammen. Hagemøblene er laget av resirkulert plast (HDPE). Dette er et veldig tett materiale, så møblene er derfor noe tyngre enn om de hadde vært laget av tre. De er vedlikeholdsfrie og det er tilsatt UV-beskyttende middel i plast-blandingen, slik at hagemøblene ikke blekner eller gulner i solen.

 

Hobby ble til forretning

Det hele begynte som en hobby, der to venner startet en «Tirsdag kveld sløydklubb». De ønsket å designe og bygge den perfekte dekkstol, både med tanke på sittekomfort og design. Etter en del prøvding og feiling kom de frem til et resultat de var fornøyd med og bygde 16 stoler det første året.

 

De første 10 årene drev de kun hobbybasert og bygde rundt 100 dekkstoler, noen fothvilere, hagehusker og barnestoler på forespørsel. I 1999 bestemte de seg for å starte med fulltidsproduksjon og har økt både antall dekkstoler og sortiment siden da. Nå sender de til 49 stater i USA, De britiske jomfruøyene, Bahamas, Caymans, Norge, Australia, Bermuda, Canada, Danmark, England, Frankrike, Sverige, Irland, Island og Spania.

 

Utemøbler blir produsert

 

Bredt sortiment

Sortimentet inneholder alt fra spisebord og spisestoler til solsenger og hagehusker. Alt laget i vedlikeholdsfritt materiale som er bygd for å vare. I utemøbel-serien fra «Built to Last» har vi spisebord, spisestoler, solsenger, dekkstoler, benker, hagehuske, sidebord og krakker. Se hele utvalget her.

 

Mer om Built to Last

Rengjøre «Built to Last»-møbler

Inspirasjonsbilder

Kjøp Built to Last her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.