Tlf: 33 06 30 00
Imponer med gourmettilbehør til kyllingburgerne. En frisk og saftig smaksopplevelse som er enkel å lage.
Les mer herHar man ikke en pizzaovn kan man lett grille pizza på grillen ved hjelp av en pizzastein og her finner du en enkel oppskrift på skikkelig italiensk pizza.
Les mer herGrillspyd er den perfekte måte å servere en god balanse mellom kjøtt og grønnsaker på. Disse kyllingspydene med Salsa Verde er middelhavsinspirerte.
Les mer herEn fantastisk sommersalat hvor nektarinene marineres i en chili og ingefær vinaigrette for å gjøre salaten litt mer spicy.
Les mer herEn rask grilloppskrift som likevel er full av smak. Server gjerne den grillede laksen med noen ekstra limebåter og litt frisk salat.
Les mer herNydelige smokey krydret svinekoteletter med hvitløkssmør. En kjekk oppskrift å ha i bakhånd. Og det beste – det meste kan gjøres klart dagen i forveien.
Les mer herÅ grille fiske kan være vanskelig. Her er noen enkle tips som skal gjøre jobben lettere og som øker sjansen for et perfekt resultat.
Les mer herOppskrift på en klassisk BBQ-saus som kan brukes til det meste, som f.eks. hamburgere, kyllingvinger og spareribs. Lage også din egen variant!
Les mer herEt måltid som smaker godt, men som man ikke bruker så lang tid på å tilberede – kun 10-15 minutter i marinade og 5-6 minutter på grillen.
Les mer herEn unik sommersalat med masse smak. Du kan selv velge hvilken type (farge) quinoa du vil. I stedetfor quinoa kan du benytte villris.
Les mer herThai-inspirerte spicy kyllingklubber grillet på grillen. Serveres med en sterk myntesaus. Server som en fullverdig middag eller som en forrett.
Les mer herEn enkel og smakrik kyllingsalat med grillet kylling, stekte rødbeter og squash, samt litt geitost og pancetta som pynt. Raskt, enkelt og nydelig.
Les mer herDette er ikke bare en fiskekake, men en lakseburger som er godt krydret og har mye smak. Rett og slett en god erstatning for den tradisjonelle hamburgeren.
Les mer herGrillet fajitas – en sund rett med masse grønnsaker og godt marinerte kyllingbryst, alt sammen rett fra grillen.
Les mer herDisse røkte tomatene egner seg godt som topping til en burger eller som en egen rett på tapasbordet.
Les mer herPrøv grillet søtpotet med pinjekjerner som tilbehør neste gang du griller. Søtpoteten har en intens guloransje farge, og en fin sødme som gir retten karakter.
Les mer herGrillet fisk er en sommerhit for mange. Denne oppskriften er med kveite, men man kan også ville benytte andre fisker med hvit kjøtt, som f.eks. steinbit.
Les mer herDet er ikke mye som må gjøres med aspargesen for at den skal bli nydelig på grillen. Har du sitron, hvitløk og olivenolje kommer du langt.
Les mer herEn god rødvinssaus som kun tar 15 minutter å lage. Sausen passer perfekt til biff, uansett om dener grillet eller stekt i panna.
Les mer herEn enkel og smakfull rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folien på grillen.
Les mer herNydelig bourbon-glasert laks på grillplanke. Fisken får en ekstra røyksmak fra plankene, samt at filetene er lette å håndtere da det ikke er nødvendig å snu fisken.
Les mer herKamskjell og spekeskinke er en god kompinasjon og disse grillspydene passer perfekt som en forrett eller på tapasbordet. Eller kanskje du vil bytte ut den tradisjonelle ventepølsa?
Les mer herØnsker du en enkel vri på den tradisjonelle hamburgeren? Her finner du oppskrift på nydelige Satay Chicken Sliders.
Les mer herNydelig rosenkål salat som både kan serveres varm eller romtemperert, slik at du kan lage denne flere timer før grillgjestene kommer.
Les mer herSouvlaki er en gresk rett med shish kebab av svinekjøtt og serveres med pitabrød og tzatziki.
Les mer herDette tilbehøret er svært enkelt å lage, og med honning og whisky-glaseringen får gulrøttene en ekstra god sødme. Og har du ikke plass på grillen, kan du fint steke de i stekovnen.
Les mer herÅ ikke få overkokte scampi på grillen kan være litt vanskelig, men her får du hemmeligheten bak perfekte scampi!
Les mer herServert med en frisk og smaksrik asiatiskinspirert kålsalat er burgeren en sikker hit på grillen!
Les mer herHelgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske. Ta fredagstacoen til et nytt nivå
Les mer herDet begynner å bli kjøligere i Norge, men det betyr ikke at du må pakke bort grillen. Frister det ikke med å stå ute å flippe burgere er et tips å grille kjøtt på rotisseri. Dette tar som oftest litt lengre tid, men rotisseriet gjør nesten hele jobben for deg.
Les mer herDet finnes nesten ikke en enklere og bedre dessert etter et realt grillmåltid. Og det beste, den er like enkel å lage på grillen hjemme som på bålet på skogstur.
Les mer herTil tross for at høsten nærmere seg kan det fortsatt være godt med grillmat. Gjør det enkelt, lag grillspyd.
Les mer herEn salat trenger absolutt ikke være kjedelig. Her er en oppskrift på Thai Beef salat, en god blanding av biff og friske grønnsaker.
Les mer herVil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.
Les mer herAsiatisk inspirert middag med grillet laks og bok choy. En enkel rett hvor laksen og grønnsakene bruker ca. like lang på å tilberedes.
Les mer herMan kan gjøre mye med poteter. Denne utgaven har den perfekte kombinasjonen hvor potetene er gylne og crispy på utsiden, myk og kremaktig på innsiden.
Les mer herNoen tenker at lammecarré er forbeholdt til kun spesielle anledninger og fine restauranter, men hvorfor det? Grillet lam smaker så godt. Prøv selv!
Les mer herEn lettkrydret svinekam med grillede ananas. Å grille ananas forsterker smaken av frukten, samt at fruktsukkeret begynner å karamellisere. En smak av sommer!
Les mer herLag et morsomt og barnevennlig måltid med kjøtt på grillspyd. Server med nykokt ris og peanøtt dip.
Les mer herHar du pizzastein til grill? Visste du at man kan lage mye godt på steinen, som ikke er pizza? Prøv denne nydelige terten med krydret rødvinsposjerte pærer.
Les mer herKjøttstykket slagside av storfe er den bakre delen mot låret. Slagsiden egner seg godt til å marineres, blir best ved rask grilling på høy varme og serveres helst medium-rare og medium.
Les mer herGrillen kan være like god som en stekeovn når man benytter den med indirekte varme. Det finnes derfor ingen grunn til at man ikke skal prøve å lage desserten på grillen i sommer!
Les mer herHvorfor ikke prøve noe nytt til taco-fredagen? Bytt ut kjøttdeigen med nydelig grillet kveite og kos deg.
Les mer herEn blanding av aromatiske krydder og sterk kajennepepper, gir en smak som virkelig står frem og blir bedre ved grilling!
Les mer herEt grillmåltid er ikke komplett før det står potetsalat på bordet! Og en av fordelene er at du kan bruke nesten hvilke som helst ingredienser. Her finner du et forslag til en god potetsalat.
Les mer herFor de fleste av oss er det ikke scampi vi tenker på først når vi snakker om grillmat. Det betyr ikke at det ikke er smakfullt med sjømat på grillen. Bli inspirert og prøv Bangkok Peel’n eat scampi neste gang du griller.
Les mer herHelgrillet kylling med grillede tomater som tilberedes enten med rotisseri eller indirekte varme.
Les mer herJamica-inspirerte nakkekoteletter er godt krydret med hvitløk og chili. For å balansere smakene anbefaler vi at du serverer med avkjølende mangosalsa.
Les mer herI slutten av mai 2014 hadde vi besøk av kjendiskokken Gunnar Hvarnes som grillet andebryst fra Gårdsand til våre besøkende – og det smakte helt fantastisk!. Vi har vært så heldige å få oppskriften – som vi gjerne deler med dere.
Les mer herDenne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.
Les mer herErgrer du deg over et ikke helt perfekt resultat når du griller, og forundrer deg over hvordan kokkene alltid lykkes? Her får du tipsene.
Les mer her>