Fisk og sjømat


Grillet laks med Sriracha Aioli

En rask grilloppskrift som likevel er full av smak. Server gjerne den grillede laksen med noen ekstra limebåter og litt frisk salat.

Les mer her
Hvordan grille fisk

Å grille fiske kan være vanskelig. Her er noen enkle tips som skal gjøre jobben lettere og som øker sjansen for et perfekt resultat.

Les mer her
Grillspyd med scampi og ananas

Et måltid som smaker godt, men som man ikke bruker så lang tid på å tilberede – kun 10-15 minutter i marinade og 5-6 minutter på grillen.

Les mer her
Lakseburger med aioli

Dette er ikke bare en fiskekake, men en lakseburger som er godt krydret og har mye smak. Rett og slett en god erstatning for den tradisjonelle hamburgeren.

Les mer her
Grillet kveite med chorizo-smør

Grillet fisk er en sommerhit for mange. Denne oppskriften er med kveite, men man kan også ville benytte andre fisker med hvit kjøtt, som f.eks. steinbit.

Les mer her
Bourbon-glasert laks

Nydelig bourbon-glasert laks på grillplanke. Fisken får en ekstra røyksmak fra plankene, samt at filetene er lette å håndtere da det ikke er nødvendig å snu fisken.

Les mer her
Grillet kamskjellspyd med spekeskinke.

Kamskjell og spekeskinke er en god kompinasjon og disse grillspydene passer perfekt som en forrett eller på tapasbordet. Eller kanskje du vil bytte ut den tradisjonelle ventepølsa?

Les mer her
Grillet scampi og avokadosalat

Å ikke få overkokte scampi på grillen kan være litt vanskelig, men her får du hemmeligheten bak perfekte scampi!

Les mer her
Grillet laks med bok choy

Asiatisk inspirert middag med grillet laks og bok choy. En enkel rett hvor laksen og grønnsakene bruker ca. like lang på å tilberedes.

Les mer her
Grillet kveite taco

Hvorfor ikke prøve noe nytt til taco-fredagen? Bytt ut kjøttdeigen med nydelig grillet kveite og kos deg.

Les mer her
Scampi på grillen

For de fleste av oss er det ikke scampi vi tenker på først når vi snakker om grillmat. Det betyr ikke at det ikke er smakfullt med sjømat på grillen. Bli inspirert og prøv Bangkok Peel’n eat scampi neste gang du griller.

Les mer her
fiske-wok på grillen.

Denne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.

Les mer her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.