En enkel og smakfull rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folien på grillen.
Ingredienser
4 porsjoner
- 4 stk. skinkebiffer
- 2 ss olje
- 1 ts salt
- 1/2 ts hvitløkspepper
Foliebakte poteter
- 800 g potet
- 1 ts pepper
- 150 g blåmuggost
- 4 stk. aluminiumsfolie ark
- Ingredienser til en frisk salat
Slik gjør du
Grillmetode: direkte.
- Vask poteter og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på aluminiumsfolie. Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i ca. 15 minutter til de er møre.
- Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.
Server med salat.
Kilde: matprat.no. Foto: matprat.no.