Utekjøkken – akkurat slik du ønsker det


Selvbygd utekjøkken med Bull komponenter

Vurderer du å bygge utekjøkken? Vi har stort utvalg og kan skreddersy løsninger etter dine behov. Vi representerer to store Amerikanske leverandører av utekjøkken: Bull og Brown Jordan. Velg mellom Bull sine komplette utekjøkken som kan spesialtilpasses, bygg eget med utekjøkkenkomponenter fra Bull eller sett sammen et modulbasert utekjøkken fra Brown Jordan. Det er kun fantasien som setter grenser.

 

 

Komplett utekjøkken fra Bull

Du kan velge en av Bull sine standard utekjøkkenmodeller, eller vi kan få Bull til å bygge etter dine ønsker og spesifikasjoner. De fleste kjøkken vi leverer i dag er levert etter kundens spesialmål. Det er mange materialvalg å velge mellom på overflatene, men det mest populære er våre nye store porselenfliser som kan leveres i størrelser opptil 1 x 3 meter. Da kan du få benketopp helt uten fuger. Jobben med komplett utekjøkken ligger i planleggingen. Kjøkkenet leveres komplett så du kan ha grillfesten samme dag som det blir levert.

 

 

Komplett kjøkken fra Bull med heldekkende porselenfsflis på kabinett og benk.

Komplett kjøkken fra Bull med heldekkende porselenfsflis på kabinett og benk.

 

Utekjøkkenkomponenter fra Bull

Ønsker du å bygge kjøkken selv, har vi stort utvalg av utekjøkkenkomponenter du kan bygge inn. Vi har griller, pizzaovner, skap, skuffer, sidebrenner, kjøleskap, osv. Utekjøkkenkomponentene fra Bull er laget av 304-rustfritt stål – kvalitet som er bygd for å vare. Grillene har livstidsgaranti på grillboks, grillrist og brennere. Les mer om grillene og se utvalget.

 

Selvbygd utekjøkken med utekjøkkenkomponenter fra Bull

Bygd av Bagn og Krogh. Utekjøkkenkomponenter fra Bull.

 

Modulbaserte fra Brown Jordan

Utekjøkken fra Brown Jordan bygger du som vanlige kjøkken. Forskjellen fra vanlige kjøkken er at skrog og dører er i 304-rustfritt stål. Dette kan også oppgraderes til 316-syrefast hvis det skal plasseres tett på salt sjø. Du kan sette sammen moduler med skap og skuffer til et kjøkken som dekker dine behov. Frontene kan leveres i 8 ulike design og kan pulverlakkeres i 24 ulike farger. Grill og sidebrenner leveres selvfølgelig i vår kjente Bull-kvalitet. Se inspirasjons-bilder her.

 

Modulbasert utekjøkken fra Brown Jordan

Modulbasert utekjøkken fra Brown Jordan.

 

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

    Ring oss..

    >

    ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

     

    Du når oss på 33 06 30 00.