Om oss

Sundance Norge AS startet opp helt tilbake i 1997. Vi har spesialisert oss på utendørs massasjebad og er en av pionerne innenfor denne bransjen i Norge. Vi er stolt importør av merket Sundance Spas, som er verdens største massasjebadprodusent og finnes i over 70 forskjellige land. Produktene holder meget høy kvalitet i forhold til mye av det som tilbys i dette markedet i Norge.

 

Etter 10 års drift i våre lokaler i Undrumsdal, midt i Vestfold, flyttet vi i 2007 inn i nye, flotte lokaler helt inntil E-18 ved Holmestrand. Ved vårt hovedkontor i Holmestrand finner du en stor butikkutstilling og en spa-avdeling med garderober for å kunne prøvebade ulike modeller. På den måten finner du det massasjebadet som passer deg best. Les mer om å prøvebade hos oss her.

 

I forbindelse med flyttingen utvidet vi sortimentet vårt til også å omfatte griller, utekjøkken og utemøbler. Vi har etter dette utvidet produktspekteret flere ganger, noe som gjør at vi i dag er Norges største spesialforretning, både når det gjelder massasjebad og utekjøkken, med en butikk på hele 1.000 m². Vår forretning i Holmestrand er derfor verdt et besøk når du skal få gode ideer og inspirasjon til ditt utemiljø.

 

Vårt nøkkelord er KVALITET. Om man snakker om våre produkter, eller vår kundebehandling før, under eller etter kjøp, ønsker vi at du skal assosiere det med kvalitet. Vi er veldig selektive i valg av produkter, og vi legger vår ære i å ta godt vare på kundene våre. Helt fra du besøker butikken vår første gang skal du føle den gode atmosfæren. Behøver du kontakt med oss etter kjøp, treffes vi i butikken 6 dager i uken og på vakttelefon i alle helger og høytider. Vi mottar mange gode tilbakemeldinger på at vi er tilgjengelig for kundene våre 365 dager i året.

 

Om du ikke er kunde hos oss ennå, ønsker vi deg velkommen til en positiv opplevelse.

Forretningen vår i Holmestrand, Sundance Norge.

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.