Utekjøkken


Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens.

Når man skal velge seg et utekjøkken har man flere muligheter, man kan kjøpe et som er komplett, bygge selv eller tenke helt nytt og bygge et utekjøkken av moduler.

 

Komplette utekjøkken

Fordelen ved å kjøpe et komplett utekjøkken er at det er lite planlegging og alt blir levert som avtalt. Det eneste man trenger å velge er modell, samt materiale og farger.

 

Våre komplette utekjøkken fra Bull BBQ holder en høy kvalitet, hvor alle leveres med innebygd grill, kjøleskap og et eller flere skap. Det er fullt mulig å vike fra standarden, og bestille et kjøkken med andre komponenter.

 

Noen av modellene leveres også med f.eks. sidebrenner, vask eller firepit.

Utekjøkkenet Boston med innbyggingskomponenter fra Bull, her med grill, enekel sidebrenner, kjøleskap og dobbelt skap.

Selvbygd utekjøkken

Er man derimot mer fingernem og kreativ, kan man spare penger på å bygge et utekjøkken selv ved å benytte innbyggingskomponenter.

 

Sundance leverer innbyggingskomponenter og –griller fra Bull BBQ, hvor alle produktene er i rustfritt stål og med høy kvalitet.

 

Komponentene kan enten plasseres i mur eller i treverk. Her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Selvbygd utekjøkken med innbyggingskomponenter fra Bull, her en grill, papirhåndkle dispenser og 30" bar center.

Modul utekjøkken

Sommeren 2015 får Sundance inn Norges nyheten Brown Jordan. Dette er en helt ny måte å tenke utekjøkken på i Norge, hvor man bygger et utekjøkken på samme måte som når man bygger et kjøkken til innebruk, nemlig av moduler.

 

Vi leverer en komplett linje av soft-close skuffer, skap, dører og hyller, både for plassering på gulv og på vegg. Alle produktene består av rustfritt stål, noe som gir kjøkkenet høy kvalitet og funksjonalitet.

 

Underskapene leveres i bredder fra 23 cm til 122 cm, med intervaller på 7,5 cm. Overskapene leveres i bredder fra 30 cm til 92 cm, med intervaller på 7,5 cm. Og med høyder fra 38 cm til 107 cm.

 

Alle flater kan pulver lakkeres i 10 ulike farger og med 2 ulike strukturer, eller i en av de 8 treverk-finishene. Modulene behøver ikke pulver lakkeres, men da er det viktig at man jevnlig beskytter produktet med stål-rens.

 

Prisen på et slikt kjøkken vil variere fra hvert enkelt tilbud, avhengig av hvor stort kjøkkenet skal være, samt hvilke komponenter som benyttes.

Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens.

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.