Prøvebad i vår spa-avdeling


Vi anbefaler alle våre kunder å prøvebade før de kjøper et massasjebad.

 

Siden vi mennesker er bygget forskjellig vil også behovet vårt ved valg av massasjebad være ulikt. Hvordan et bad oppleves uten vann (tørt) vil være annerledes i forhold til hvordan badet oppleves med vann. Dette kommer av vektløsheten du oppnår når kroppen senkes i vann. Ved prøvebading får du nyttig informasjon angående sittekomfort, støysvakhet og de forskjellige massasjedysene. I badene fra Sundance er det stor forskjell på dysene i de ulike seriene, fra den behagelige massasjen i Splash- og 680-serien, den kraftige massasjen i 780-serien og den unike stillegående terapeutiske massasjen i 880- og 980-serien. Du vil også kunne få kjenne hvordan boblebad funksjonen i 880- og 980-serien er sammenlignet med ren massasje fra dysene.

 

Det viktigste for oss er at du som kunde får det massasjebadet som passer deg best, både i dag og i fremtiden. Vi anbefaler derfor alle å prøvebade i vår egen usjenerte spa-avdeling. Det er kun ved prøvebading at du vil kunne kjenne forskjellen mellom de ulike seriene og modellene.

 

Hos oss er forholdene tilrettelagt for en behagelig prøvebading. Vi har to kundegarderober med dusj, toalett og låsbare garderobeskap. I spa-avdelingen tilbyr vi prøvebading av alle våre massasjebad-serier, samt swimspa, slik at dere kan finne ut hva som passer dere best.

 

Ønsker du å prøvebade eller -svømme hos oss er det fint om du tar med eget badetøy og håndkle. Bestill gjerne time eller ta det på sparket. Velkommen!

 

Hos oss er det viktig å opprettholde de anbefalte smitteverntiltakene. Vi er derfor nøye med å vaske alle berøringspunkter i garderobene og SPA-avdelingen, så vel som i butikken. Vanligvis stiller vi med badetøy og håndklær når du prøvebader hos oss, men i disse spesielle tider ønsker vi at du tar med ditt eget. Les mer om trygg bading og Covid-19 her.

 

 

Kontakt oss i dag for å avtale tid til prøvebading. Velkommen!

 

 

Kan du svare ja på ett eller flere av følgende spørsmål ber vi deg utsette prøvebadingen:

 • Har du feber, sår eller vond hals, forkjølelse, hoste, tung pust, brystsmerter, rennende nese eller andre influensalignende symptomer?
 • Har du mistet smak eller luktesans?
 • Har du returnert fra reise til utlandet innenfor de siste 14 dager?
 • Har du vært i nærkontakt med en person som er bekreftet syk eller mistenkt smittet med Corona-viruset innenfor de siste 14 dager?
 • Er du eller annen person i husstanden i karantene?

 

Sundance Spa-avdeling

 

 

 

Lagre

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud?


  Ring oss..

  >

  ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

   

  Du når oss på 33 06 30 00.