Vår service


Når man skal kjøpe et utendørs massasjebad, utendørs boblebad eller en jacuzzi er det mange som tenker at man må velge en lokal leverandør, slik at man kan få best service. Dette er ikke vi enige i. Et massasjebad, eller boblebad som det blir kalt på folkemunne, er ikke som en bil, hvor man jevnlig må på service. Et massasjebad blir stående hos deg, og derfor er heller fagkunnskap, kvalitet og servicekonsept viktig for et langsiktig eierskap.

 

Selv om avstanden er lang til Vestfold behøver du ikke være redd for dyre serviceutgifter. Vi opplever at mange tilfeller kan du selv løse med god veiledning av oss over telefon. Er det behov for at våre serviceteknikere kommer på besøk prøver vi så ofte det lar seg gjøre å besøke flere kunder i samme området, slik at reisekostnader holdes på et minimum (i garantitiden koster dette ingenting). I enkelte deler av landet benytter vi oss også av lokale fagfolk.

 

Sundance er det beste kjøpet

Vi vektlegger fornøyde kunder og ønsker at du skal være fornøyd over tid, så innebærer det mer enn at du skal være entusiastisk de første månedene. Når du kjøper et utendørs massasjebad fra Sundance innleder du i våre øyne et langsiktig kundeforhold. Dette ønsker vi å ivareta. Vår fokus og spesialkunnskap gir kostnadsfordeler og langt høyere kunnskap og raskere service. Og husk, vi er aldri lengre enn en telefon unna.

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud?


    Ring oss..

    >

    ..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

     

    Du når oss på 33 06 30 00.